Blogini

Suunnanmuutos välttämätön - ruorimiehiä tarvitaan

-     Hei Pena! Hyvä, että satuit  olemaan kotona. Oli aikomus poiketa ja katsella, onko isäntä kotona. Taitaa olla liukasta, kun noin hiekottelet pihatietä?

-     Joo, se on paras tehdä, ennen kuin taas lähtee jalat alta tällä jäisellä pihalla. Viime vuona meni pari kylkiluuta, ennen kuin ostin nastakengät. Mutta eihän niillä nyt aina liikuta ja vieraitakin varten on hyvä hiekottaa. Tää on tätä puutarhamursketta, joka on onneksi  kevyttä levitellä.

-      Huh, huh, noita sun lentojasi. Ei muistaakseni ollut eka kerta.

-       Joo, ei! Eiköhän noita kylkiluita ole rapsahdellut elon aikana kymmenkunta kertaa. Tulitko ihan jonkin asian vuoksi,  vai muuten vaan pistäytymään Penan baarissa.

-       Tottakai Penan  baari on aina vierailun arvoinen, mutta ajattelin tulla juttelemaan, kun kuulin tuolla kaupungilla, että olit lupautunut Vassareiden ehdokkaaksi. Kun viimeksi juteltiin, olit sitä mieltä, että annetaan nuorempien jatkaa.  Olet kuitenkin nyt päättänyt asettua vielä tyrkylle. Ja olisihan sinulla ollut luonnonsuojelutaustasi vuoksi mahdollisuus loikata vaikka Vihreisiin.

-       No, oikeastaan nuo nuoret saivat kannustuksellaan vanhankin vielä liikkeelle. Tiedäthän Joonan ja kumppanit. Vihreätkin kyllä  kysyivät,  mutta ajattelin, että säilytetään nyt tuo punaväri vihreyden lisäksi.  Onhan tässä aika pitkä vasemmistolainen historia takana. Vaikka puolueisiin sitoutumaton olenkin ollut jo kauan, niin kyllä Vassareiden linja on lähempänä sydäntäni. Olen ollut tällä vaalikaudellakin eräänlainen vassareiden vakiovaramies: varavaltuutettu, kaupunginhallituksen, kaupunkisuunnittelulautakunnan ja ympäristölautakunnan varajäsen. No, liikuntalautakunnassa olen ollut sitten varsinainen jäsen. Kyllähän 8 vuotta Kotkan Pursiseuran johdossa loi pohjaa sen alueen osaamiselle.

-       Eikö tuo vihreiden kosiskelu saanut sinua edes ajattelemaan vaihtaa porukkaa. Ovathan vihreät nyt politiikassa nousukiidossa ja varmaan yksi vaalivoittajista.  

-       Ei vihreät ole toki huono valinta ja muutamia kavereitani onkin siirtynyt heidän riveihinsä. Ja paljonhan meillä  Vassareilla  on yhteistä vihreiden kanssa ja yhteistyö sujuu, mutta  joissakin asioissa se on mielestäni  jäänyt vielä porvareiden puistopuolueeksi.

-       Eli punaväri säilyy vaalimainoksissasi. Mitenkäs aiot vaalityötä tehdä.

-       Teemana tulee olemaan muutos. Harjoitettu leikkauslinja on pysäytettävä. Kotkan kunnallispolitiikkaa on ohjattava  uusille väylillä ja haluan olla tässä suunnanmuutoksessa yksi uusista ruorimiehistä, jotka kääntävät Kotka-laivaa tavallisten kuntalaisten etujen mukaiselle kurssille ja ehkäisevät uusia leikkauksia ja huononnuksia niin terveydenhuollossa kuin koulutuksessakin. Mutta kuule, siirrytään nyt ensin sisälle baariin, siellä on kivempi jutella.

-       Ok.  Ja joku juomakin voisi tässä jo maistua.

-        Sama täällä, keksin kyllä jonkun ajankohtaisen drinkin, kun päästää baaritiskin ääreen.


****************************************************

-       No niin,  täällä ollaan. Tervetuloa! Siitä onkin jo aikaa vierähtänyt viimekerrasta. Ihan muisteloiden alkajaisiksi tarjoilen sulle ekaksi Penan spesiaalin. Mietitään sitten miten jatketaan.

-       Joo, hyvältä täällä edelleen näyttää, jotain uusia kuvia tullut seinälle, mutta tunnelma säilynyt. Ja tässä sun nimikkodrinkissäkin on tuo punaväri mukana. Näytti olevan Camparia, jota tuohon tuoremehun ja jäämurskan sekaan lorautit.

-       Jep. Ja pohjaineenahan on hyvälaatuinen gini. Jos haluat itse kokeilla kotona,  resepti löytyy Penan baarin internet-sivuilta. Ei muuta kuin kunnallisvaalia kohti. Kippis!

-       Kippis ja kulaus! Ja menestystä vaalityöhösi!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.01 | 16:59

Penan mobiili baari on jo kansainvälisesti arvostettu brändi, kuten huomattu mm. Pietarissa

...
12.01 | 23:26

Jo on Penalla komea baari. Olisi hauska joskus vierailla. Taksi kulkee halvalla eestaas. Voitaisiin suunnitella ensi kesän reissua. Esityksiä on jo tullut.
Eetu

...
20.10 | 21:49

No jopas oli hieno yllätys - ja ihan naapurissa!

...
12.05 | 16:53

Tervehdys Penan Baariin! tullaan kylään! T. kari

...
Tykkäät tästä sivusta