Blogini

Persuilua

- Hei taas!
- Terve, terve! Se tavallinen vai?
- Joo! Sepä se. Oletkos muuten huomannut, että persut ovat taas kunnostautuneet mediassa.
- Niin ovat, myös kotkalaiset, eivätkä kovin positiivisesti. Freddy van Wonterheim sai ihan syytteen kirjoituksestaan. Eikä ihme, ei tuollaiset lohkaisut muslimityttöjen tappamisesta mene enää minkään huumorin piikkiin. Ja Eerolan Juhon eduskunta-avustaja, se Lappenrannan Ulla näyttää olleen ihastunut suomalaisiin uusnatseihin. Lähetti jopa jäsenhakemuksen siihen porukkkan. Ihan kuulemma vahingossa ja ilman harkintaa!
- Joo, selitykset tuntuvat ontuvan, eikä tyttö oikein muista milloin ja miksi. Mutta nuoreltahan Ulla näyttää, joten ei hairahusta voi oikein laittaa dementiankaan piikkiin. On vaan tainnut  olla vaikea vastustaa mukaan lähtöä, kun aatokset ovat sopineet omaan ajatusmaailmaan: "Hei, näähän rulettaa hyvin!"
- Se se näyttää olevan monien persujen ongelma, meinaan tuo rasisten ajatusten sisällä pitäminen julkisuudessa. Se mitä huudellaan kylän baarissa ja joilla ääniä kerättiin keskarikuppiloissa ei enää sovikaan kansanedustajan suuhun. Näyttää ainakin vaativan aikaa oppia pitämään niin sanotusti mölyt mahassaan. Eikä se varmaan onnistu koskaan kaikilta. Vai mitä ajattele Hakkaraisen Teuvosta?

- Joo, ei siltä ainakaan! Se mies puhuu niin kuin ajattelee. Tämä Viitasaaren suuri poika on aina oma itsensä. Siinä on varmaan puolueen johdolla tekemistä kaiken aikaa. En oikein enää kehtaa mainostaa syntyneeni itsekin Viitasaarella. Lyödäänkö vetoa, että Teukka laitetaan ainakin kerran jäähylle eduskuntakauden aikana?

- Samaa mieltä, joten enpä laita eurojani vastavetoon. Mieluummin sijoitan ne toiseen huurteiseen! Joutuihan persut panemaan jäähylle sen yliopistomiehensä Jussi Halla-ahonkin. Hänkin joutuu nyt opettelemaan kansanedustajan käytöstä. Tosin ei se jäähy varmaan hänen ajatuksiaan ja miestä muuta. Rasisti mikä rasisti, sanoisin hänen aiempien kirjoitusten ja puheitten perusteella.

- Joo, yllättävän paljon noissa persujen joukoissa ja tukiporukoissa noita rasisteja näyttää pyörivän. Ei ole oikeastaan ihme tuon Ullankaan kaipuu aikoinaan todella puhtaaseen rasistiporukkaan. Aatokset ovat yhtenäiset. Eerolan Juho nyt yrittää kaikenlaisilla kepu-vitseillä keventää tapahtunutta, mutta uskon, ettei nuo avustajan näkemykset mitään ylläreitä olleet. Samoilla linjoillahan Juhokin noissa mamuasioissa liikkuu. Tosin poika on nyt valtiomiesuralleen päästyään pitänyt julkisuudessa vähän soukempaa suuta.

- No, ei ne puheet baarissa ole kuulemma pahemmin muuttuneet. Kun pikkutakki lentää narikkaan, niin vanha rokkari on entisensä ja huuli lentää. Vaikka onkin lettinsä leikannut.

- Mutta hänhän kehui jo vaalitaistossa, että hänellä on maahanmuuttajia jopa ystävänään?

- Ai venäläisiä white-power-miehiä vai? Jos ei niitä lasketa niin uskon, että maailman pienin ystävyysseura on Eerolan maahanmuuttajaystävät!

- Huh, huh, nythän sä vitsin murjasit. Vaikka tottahan tuo lienee.

- Tuli tässä muuten mieleen, että saadaanko me täällä Penan baarissa puhua persuista,  vai pitääkö meidän puhua eduskunnan tapaan perussuomalaisista?

- Kuule, ei tämä baari mikään eduskunta ole, vaikka täällä älykkyysosamäärä onkin korkeampi! Joten puhellaan vain persuista ja mersuista. Eihä se juuri Mersun ostanut Juhokaan sanonut siitä pahoittuvansa ja käyttää itsekin sanaa. Kyllä persu on persu vaikka voissa paistais´!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.01 | 16:59

Penan mobiili baari on jo kansainvälisesti arvostettu brändi, kuten huomattu mm. Pietarissa

...
12.01 | 23:26

Jo on Penalla komea baari. Olisi hauska joskus vierailla. Taksi kulkee halvalla eestaas. Voitaisiin suunnitella ensi kesän reissua. Esityksiä on jo tullut.
Eetu

...
20.10 | 21:49

No jopas oli hieno yllätys - ja ihan naapurissa!

...
12.05 | 16:53

Tervehdys Penan Baariin! tullaan kylään! T. kari

...
Tykkäät tästä sivusta