Tervetuloa Penan baarin maailmaan

Olen purjehtiva baarimikko, seilannut yli 40 vuotta puupaatilla ja Kotkan Pursiseuran kunniakommodori. Viimeisin leipätyö oli Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa luonnonsuojelupäällikkönä, jäin eläkkeelle elokuussa 2015. Koulutukseltani olen meribiologi, luonnontieteen tohtoriksi väittelin Rostockin yliopistossa vuonna 1990. Nykyisin nautiskelen eläkkeellä oloneuvoksen päivistä seuraten kotkalaista musiikki- ja yhteiskunnallista elämää. Olen mukana Kotka Jazzin toiminnassa ja olen kaupunginvaltuutettu (vas.sit.) ollen nykyisin myös valtuuston 3. varapuheenjohtaja ja kaupunkirakennelautakunnan jäsen. Kesäisin luonnollisesti edelleen purjehdin yli 50 vuotta vanhalla mahonkisella purjevenellä.

Kuntavaalit 2021

Uudet kuntavaalit odottavat
Minut valittiin vuoden 2017 kuntavaaleissa Kotkan  kaupunginvaltuustoon. Olin puolueisiin sitoutumattomana ehdokkaana vasemmistoliiton riveissä.
Olen saanut tällä valtuustokaudella runsaasti kokemusta kunnallispolitiikasta. Olen nykyisin  valtuuston 3.varapuheenjohtaja ja kaupunkirakennelautakunnan jäsen. Olen  myös Kymenlaakson maakuntaliiton valtuuston ja hallituksen jäsen.
Kun vasemmistoliiton taholta minua pyydettiin ehdokkaaksi tulevan kevään kuntavaaleihin, suostuin  ja olen siis jälleen sitoutumattomana ehdokkaana vasemmistoliiton listalla.
 
Uskon, että oma elämänkokemukseni, koulutukseni ja monipuolinen työurani sekä nyt saamani kokemus kunnallispolitiikassa antavat entistä parempia valmiuksia toimia valtuutettuna. Riittäähän eläkeläisellä myös aikaa paneutua kunnolla asioihin ja niiden taustoihin.
Haluan että merikaupunkimme suuntautuu eteenpäin valtuustossa luodun hyvän strategiansa mukaisesti. En haikaile mennyttä aikaa takaisin, niin kuin eräs populistipuolue toreilla ja turuilla keltaisissa liiveissään.  
Haluan olla mukana kääntämässä merikaupunkimme ruoria sellaiseen suuntaan, joka turvaa lapsille entistä paremmat koulutusmahdollisuudet ja huolehtii paremmin kaupunkimme luonnosta ja ympäristöstä, sekä turvaa hyvät hyvinvointi- ja kultturipalvelut kaikenikäisille.
Saksalassa asuvana haluan myös, ettei kaupungin tarjoamissa palveluissa unohdeta meitä kaupungin reuna-alueilla asuvien ihmisten tarpeita

Kuntapolitiikkaan ja muuhunkin liittyviä keskusteluja Penan baarissa voit seurata etusivun alaotsikon 
Penan baarissa alta.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.01 | 16:59

Penan mobiili baari on jo kansainvälisesti arvostettu brändi, kuten huomattu mm. Pietarissa

...
12.01 | 23:26

Jo on Penalla komea baari. Olisi hauska joskus vierailla. Taksi kulkee halvalla eestaas. Voitaisiin suunnitella ensi kesän reissua. Esityksiä on jo tullut.
Eetu

...
20.10 | 21:49

No jopas oli hieno yllätys - ja ihan naapurissa!

...
12.05 | 16:53

Tervehdys Penan Baariin! tullaan kylään! T. kari

...
Tykkäät tästä sivusta