Tervetuloa Penan baarin maailmaan

Olen purjehtiva baarimikko, seilannut yli 40 vuotta puupaatilla ja Kotkan Pursiseuran kunniakommodori. Viimeisin leipätyö oli Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa luonnonsuojelupäällikkönä, jäin eläkkeelle elokuussa 2015. Koulutukseltani olen meribiologi, luonnontieteen tohtoriksi väittelin Rostockin yliopistossa vuonna 1990. Nykyisin nautiskelen eläkkeellä oloneuvoksen päivistä ollen mukana myös kaupungin yhteiskunnallisissa ja musiikkikuvioissa. Keväästä 2017 olen toiminut kaupunginvaltuutettuna (vas.sit.) ollen nykyisin myös valtuuston 3. varapuheenjohtaja ja kaupunkirakennelautakunnan jäsen. Musiikkipuolella olen mukana Kotka Jazzin toiminnassa. Kesäisin luonnollisesti edelleen purjehdin yli 50 vuotta vanhalla mahonkisella purjevenellä.

Kuntavaalit 2021

Uudet kuntavaalit odottavat
Minut valittiin vuoden 2017 kuntavaaleissa Kotkan  kaupunginvaltuustoon. Olin puolueisiin sitoutumattomana ehdokkaana vasemmistoliiton riveissä.

Olen saanut tällä valtuustokaudella runsaasti kokemusta kunnallispolitiikasta. Olen nykyisin  valtuuston 3.varapuheenjohtaja ja kaupunkirakennelautakunnan jäsen. Olen  myös Kymenlaakson maakuntaliiton valtuuston ja hallituksen jäsen.

Kun vasemmistoliiton taholta minua pyydettiin ehdokkaaksi uusiin kuntavaaleihin, suostuin  ja olen siis jälleen sitoutumattomana ehdokkaana vasemmistoliiton listalla.

Uskon, että oma elämänkokemukseni, koulutukseni ja monipuolinen työurani sekä nyt saamani kokemus kunnallispolitiikassa antavat entistä parempia valmiuksia toimia valtuutettuna. Riittäähän eläkeläisellä myös aikaa paneutua kunnolla asioihin ja niiden taustoihin.

Haluan, että satama- ja merikaupunkimme suuntautuu eteenpäin valtuustossa luodun hyvän strategiansa mukaisesti. En haikaile mennyttä aikaa takaisin, niin kuin eräs populistipuolue toreilla ja turuilla keltaisissa liiveissään.
         
Haluan olla mukana kääntämässä merikaupunkimme ruoria sellaiseen suuntaan, joka luo kaupunkiimme vetovoimaa uusien työpaikkojen ja asukkaiden suhteen. Tärkeää on myös turvata lapsille ja nuorille entistä paremmat koulutusmahdollisuudet ja huolehtia paremmin kaupunkimme luonnosta ja ympäristöstä. Myös hyvinvointi- ja kultturipalvelut kaikenikäisille on on oltava kunnossa.

Saksalassa asuvana haluan myös, ettei kaupungin tarjoamissa palveluissa unohdeta täysin kaupungin reuna-alueilla asuvien ihmisten tarpeita. Pelkät katuvalot eivät riitä.

Onneksi saimme loppuvuodesta kovan budjettitaistelun jälkeen palautettua Saksalan leikkikentän kunnostusrahat riittävälle tasolle. Tulevana kesänä leikkikenttä siis kunnostetaan ja seuraavana kesänä Länsirinteentien päähän ilmestyy pelikenttä, joka mahdollistaa alueen lapsille kori- ja jalkapallon pelaamisen.Kuntapolitiikkaan ja muuhunkin liittyviä keskusteluja Penan baarissa voit seurata etusivun alaotsikon 
Penan baarissa 2021 alta.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.01 | 16:59

Penan mobiili baari on jo kansainvälisesti arvostettu brändi, kuten huomattu mm. Pietarissa

...
12.01 | 23:26

Jo on Penalla komea baari. Olisi hauska joskus vierailla. Taksi kulkee halvalla eestaas. Voitaisiin suunnitella ensi kesän reissua. Esityksiä on jo tullut.
Eetu

...
20.10 | 21:49

No jopas oli hieno yllätys - ja ihan naapurissa!

...
12.05 | 16:53

Tervehdys Penan Baariin! tullaan kylään! T. kari

...
Tykkäät tästä sivusta